In de pers

Veel aandacht voor Bickle

Onderstaand een greep uit de media waarin Bickle in het middelpunt stond. Heerlijk om mijn verhaal te mogen delen!

Antilliaans Dagblad

Voor boekpromotie kon een bezoek aan Dushi Curacao niet uitblijven. De signeersessie bij Bruna in Zuikertuintje was geweldig.
#lol #lef #liefde

In tijdschrift Vriendin

Vriendin heeft een oplage van ruim 550.000! Dus heel bijzonder dat we daar zo prominent instaan.
En Bickle wordt genoemd. Yihaaa! Nu word ik nog vaker aangesproken op straat 🙂 #trots
#lol #lef #liefde

Bij Stadsradio Delft

Brain van Leeuwen onderwierp me aan een diepteinterview tijdens het radioprogramma Delft op Stap. Dat was lachen.

De Havenloods (meer dan 300.000 lezers!)

En dan sta je in De Havenloods, de locale krant uit mijn jeugd die ik helemaal uitploos. Een mooi portret. Ik ben er trots op. Weer een stukje dichter bij mijn doel.

Mooie winactie ook!

In Grazia

Bickle staat in Grazia. In de rubriek '10 hot things to do...' LEES... Bickle
"Een heerlijke roman over vriendschap, buiten de lijntjes kleuren en dronken seks."

Daar breng ik niets tegenin!

In Gers! Magazine met Joke Bruijs

Bickle staat in Gers! Magazine nummer 17. Rotterdamse Bickle Joke Bruijs staat op de cover. En ja, ze wilde het boek graag lezen. Trots 🙂

Met Leo Driessen op Radio NH

In Amsterdam op de radio in het programma met voetbalfanaat en muziekliefhebber Leo Driessen. De muziek uit Bickle kwam uitgebreid aan bod. Net als de boodschap die ik met Bickle uitdraag. Ontzettend leuk interview dat je terugluistert op NH Radio.

Toksjoo op Zuid met Roel en Joop

Ik mocht aanschuiven bij de Rotterdamse iconen Roel Pot en Joop van der Hor om iets te vertellen over Bickle. Ik schreef er een blog over. Over de geweldige verhalen. De mooie mensen. De bijzondere gesprekken.

Het bleef nog lang onrustig op Zuid.

Op Radio Rijnmond

Radio Rijnmond kwam langs en interviewde me live op de radio. Ik mocht vertellen over mijn grote missie en ik las zelfs een stukje voor. Mirjam de Winter vroeg me ook naar mijn missie en hoe ik empowerment zie. Top!

Het fragment is terug te luisteren op Radio Rijnmond.

Wat vindt Richard Groenendijk van Bickle?

Tijdens de boeklancering van Bickle in de Maastunnel werd Richard Groenendijk, de cabaretier stevig aan de tand gevoeld over het boek. Er moet een film van komen, zo stelt hij 🙂

Wat vindt Fleur van Bruggen van Bickle?

"Het wordt een bestseller. En een film." Fleur van Bruggen is er heel duidelijk over. Ik wacht af 🙂

'Ik wilde niet zomaar een boek schrijven maar een bestseller'

"Ik begon aan de afdaling op de houten roltrap. Hoe lager ik kwam, hoe kouder het werd. Dat ik onder de Maas doorging, gaf me dat oude surrealistische gevoel weer.'' Tot zover ÊÊn van de passages uit 'Bickle' de debuutroman van de Hillegersbergse schrijfster Jantien van Driel. (foto Arthur van der Elst)

lees verder op Hart van Holland,


Illegale boeklancering op Lowlands

In het weekend van Lowlands17 heb ik Bickle mee naar binnen gesmokkeld. Om te kijken of ik stiekem nog wat meer aandacht kon krijgen voor mijn eerste roman. Dat is gelukt. Ik schreef er een blog over.