Recensies en reacties

Reacties op Bickle

"Snel de kinderen op bed. Me terugtrekken op de slaapkamer met Bickle. Niet gestoord willen worden. Alleen maar lezen. Mijn ogen glijden over de bladzijden. Mijn nieuwsgierigheid gaat harder dan mijn vingers de bladzijden kunnen omslaan. Al drie dagen op rij. En nu is ie uit. Intens genoten. Wat kan die vrouw schrijven!"

Frederike Mewe - Haarlem


"Ren allemaal naar de winkel voor het heerlijke boek van Jantien van Driel. Bickle leest als als een trein en zit vol met #lef #lol en #liefde. En natuurlijk Rotterdam en muziekklassiekers uit je jeugd. Die bestseller komt er!"

Dafne Verheij - Berkel en Rodenrijs


"Wow Jantien, wat leest jouw boek lekker! Jij kan echt schrijven 😀 Ik ben er net in begonnen, maar ik zit direct helemaal in Sabine's wereld, dat fietsen door Rotterdam, ik zie het helemaal voor me <3 (en ik ben helemaal niet zo'n lezer, kan ik je verklappen).

Aanrader dus mensen, Jantien d'r bestseller Bickle! Meer dan een boek, een verhaal met een boodschap. Dat je aan het denken zal zetten: maak je de juiste keuzes in je leven?" #lol #lef #liefde

Anita Faber - Amersfoort