2

Bickle in plaatjes

Ik ben een beelddenker. Bij het schrijven van Bickle heb ik daarom een Pinterestbord aangelegd. Om tijdens het schrijven naar de plaatjes, de elementen uit het verhaal te kijken. Die prikkelden mijn fantasie.

Ik ben heel benieuwd wat jij uit dit bord haalt.

‘Mijn god, ik ga bijna over mijn nek. De deur naar de toekomst opengezet? Je klinkt als Jomanda met je zweverige gewauwel’, krijste ik. De vermoeidheid tekende zijn gezicht. Tot mijn verbijstering haakte hij volledig af.’ #Bickle #citaat

Comments 2

  1. Leuk zo’n Pinterestbord, dat helpt inderdaad om een verhaal te maken. Wat ik zelf weleens doe is naar mensen kijken en naar de omgeving om daar een verhaal te bedenken. Zo liep ik op een brug in Rotterdam en een politieboot was met vier man aan dek bezig in het water met een stok. Ze werden gadegeslagen door een man die vanaf de brug rustig zijn shaggie zat te roken…

Geef een antwoord