Bickle in Spijkerbroek?

De komende maanden besteed ik aan de voorbereidingen van de lancering van mijn bestseller. Niet normaal wat daar allemaal bij komt kijken. Vormgever aansturen, drukker instrueren, aansluiting regelen bij het Centraal Boekenhuis, boekinkopers benaderen. En dat is nog maar het begin.

Maar ik geniet van het hele proces. En ik leer elke dag. De volgende stap is de eindredacteur/corrector. Volgende week gaat zij een laatste slag over de teksten doen. En daar krijg ik behoorlijk de kriebels van. Want mijn titel is er nog niet. Uiteraard moet het iets met Bickle zijn. Maar wat dan?

Daarom ga ik de komende tijd citaten uit Bickle met je delen. Zodat je een beeld krijgt van de bestseller. Ik nodig je uit om mee te denken over een titel. En daar staat natuurlijk wat tegenover. Verzin jij de beste titel voor Bickle? Dan ben jij mijn gast bij de boeklancering op vrijdag 29 september. Ik beloof je dat het een speciale ervaring gaat worden. Met een echt Rotterdams randje.

Stuur me een bericht met jouw voorstel, en wie weet ben je de eerste met een gesigneerde versie!

‘Mannen die het woord ‘vrouwtje’ gebruiken. Ik kan er zo slecht tegen.’ #Bickle #Citaat

Geef een antwoord