#BickleBoost Hoe wil jij je voelen?

Hoe wil ik me vandaag voelen? Dat is de vraag die ik me elke ochtend stel. Meestal ben ik dankbaar voor de nacht en de ideeën die ik heb opgedaan en kijk ik uit naar de dag die komen gaat. Dat gaat helemaal goed als mijn man met een kop koffie aan mijn bed staat en nog gezellig even naast me terug in bed kruipt. Als ochtendmens begin ik dan ook meteen te praten. Ik vertel over mijn dromen, analyseer die van mijn man en we nemen onze agenda’s met elkaar door. Zo zijn we samen klaar voor de dag.

Zakken onder je ogen

Maar er zijn ook dagen dat ik niet meteen die zin in de dag voel. Tuurlijk. Last van muizenissen. Te veel gedronken. Een keer of 7 wakker geworden van gesnurk. Van een slaande deur. Of een blaffende hond. Dan klaag ik even tegen mijn man en struikel richting de wc. En begroet ik mezelf met een lach in de spiegel. Grinnik om de zakken onder mijn ogen. En besluit dat ik gewoon door moet stappen. De zaken die op mijn pad komen, pak ik op. Ik houd focus. Ik ben dapper. En dan gaat het wel weer. Ken je dat?

Ik ben benieuwd hoe jij bepaalt hoe jij je wilt voelen. Hoe wil jij je voelen?

Geef een antwoord