De verwarde Bickle?

Paulien Cornelisse schreef De Verwarde Cavia. Een hilarisch boek over de perikelen op een kantoor. Gezien door de ogen van een cavia. Jiskefet meets De Dierenwinkel. Ik bewonder Cornelisse om haar scherpe manier van kijken en beschrijven. De kleinste bijzonderheden legt ze onder een vergrootglas. Op zo’n manier dat je er wel om moét lachen. Heel knap.

De hoofdpersoon van Bickle, Sabine, heeft ook een bijzondere kijk op de zaken. Hoewel ze een tijdje vooral op de automatische piloot leefde, nodigt het leven haar uit om weer eens echt na te gaan denken over waar het voor haar werkelijk om draait.

De grote vraag is: blijft ze in de goot liggen? Of staat ze op en maakt ze nu werkelijk iets van haar leven?

Cliffhanger 😀

Denk jij mee over een mooie titel voor Bickle, de bestseller? Ja, het moet iets met Bickle zijn.

Stuur me een bericht met jouw voorstel, en wie weet ben de eerste met een gesigneerde versie!

‘Aan de sterrenhemel zag ik de Grote Beer. De sterren herinnerden me aan mijn kracht. Als ik als kind naar de steelpan keek, wist ik dat ik onverslaanbaar was. ‘
#Bickle #Citaat

Geef een antwoord