The Bickle in the Rye?

The Catcher in the Rye van J.D. Salinger las ik op de middelbare school. Een heftig boek met grof taalgebruik. En bepaald geen happy end.

Mijn boek is minder heftig. Maar op sommige momenten is het taalgebruik van Sabine ook wat grof. En met de keuzes die ze maakt, kleurt ze niet altijd binnen de lijntjes. Ik vraag me dan ook geregeld af: ‘Wat zullen mijn ouders er wel niet van denken?’ Laat ik het houden op dichterlijke vrijheid. Thematisch gezien hebben deze twee boeken ook iets gemeen. Het draait om het kind in jezelf weer terugvinden. Of niet kwijtraken. Of het een happy end heeft? Dat hou ik nog even voor me.

Weet jij een mooie titel voor mijn bestseller? Het moet iets met Bickle zijn.
Stuur me een bericht met jouw voorstel, en wie weet ben de eerste met een gesigneerde versie!

‘Ik had zo’n flinke handtas van Louis Vuitton en die zat stampvol met duizendjes. Echt waar.’
#Bickle #Citaat

Geef een antwoord